تبلیغات
♥ آمـــ ــوزش مسائـــ ـل جنســ ــی ♥ - پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری 3

ابزار وبمستر

 
♥ آمـــ ــوزش مسائـــ ـل جنســ ــی ♥
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : میلاد
نظرسنجی
نظرتان درباره ی وب و مطالب آن چگونه است؟؟






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :12
  • بازدید امروز :1
  • بازدید دیروز :1
  • بازدید این ماه :1
  • بازدید ماه قبل :1
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
نویسندگان

پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری 3

روی ادامه مطلب کلیک کنید

=====================================================

حتما این سرویس ارسال
پیامک رایگان را امتحان کنید...!!!






آدرس بدون فیلتر فیس بوک...؟؟!!
این دروغ نیست...!!
کاملا رایگان...!!
روی تصویر زیر کلیک کنید و تامل کنید تا کامل لود شود...!!




خدمتی دیگر :

تا لود شدن کامل تأمل نمایید...!


نظر
با
سلام
من زنی 28 ساله هستم و 6 سال هست که ازدواج کرده ام . متاسفانه در این مدت نتوانستیم بچه دار شویم.و مشکل از همسرم میباشد.البته من هم کیستهای ریز در تخمدان دارم . حدود 7 بار IUI کرده ایم و جوابی نگرفته ایم و تصمیم داریم میکروانجکشن را هم امتحان کنیم.4 ماه هست که با مشکلاتی مواجه شده ام .
1 .
دوره پریودم طولانی است 32 الی 45 روز .( تا 9 ماه گذشته 29و30 روز بود)
2 .
خونریزی خفیف بین پریود ها ( زمان پریود من 6 روز هست در این 4 ماه اخیر از روز 12و13 پریود هم خونریزی دارم به مدت 4 و5 روز)
3 .
حالت تهوع صبح قبل از صبحانه و هر وقت که احساس گرسنگی کنم.
4 .
تکرر ادرار
5 .
درد خفیف در اطراف ناف ( گاهی اوقات )از پزشک محترم تفاضا دارم در صد موفقیت میکروانجکشن را توضیح دهند و آیا این علایمی که توضیح دادم علایم بیماری خاصی هست ؟درمانش چیست؟

پاسخ
با سلام
.

احتمالا مسائل استرسی و روحی شما باعث این اختلالات شده است. صبور باشید. هنوز فرصت کافی برای باردار شدن (با درمان مناسب) را دارید.

درصد میکروانجکشن حدود 30 درصد است که درصد خوبی است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
و خسته نباشید من خانمی 41 ساله هستم و پسر 11ماهه ای دارم که شیرم را می خورد بدلیل پریود طولانی (17روزه ) سونوگرافی انجام داده و فیبروم نسبتا بزرگ مشاهده شد برای درمان مارولون- ترانزامیک اسید -مفنامیک اسید -فیفو تجویز شده آیا اینها در کم کردن شیر تاثیر دارند یانه ؟ خیلی ممنون از وقتی که برای ما می گذارید.

پاسخ
با سلام
. بله. خوردن قرصهای هورمونی مثل مارولون (marvelon ) شیر را کم می کند.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
 خدمت میلاد خادم
من 4 سالی است که ازدواج کردم و به دکتر زنان مراجعه میکنم ولی معمولا" میترسم میخواهم بدانم هر چند وقت یکبار باید اینکار را انجام داد البته مشکلی در بدنم حس نمی کنم ولی بطور کلی برای یک خانم متاهل چه آزمایشاتی لازم است انجام شودو هر چند وقت یکبار ؟تا از سلامتی کامل خود خبردار شویم
متشکر از تلاش بیدریغتان

پاسخ
با سلام
. در صورتیکه مشکلی نداشته باشید اگر سالانه یکبار جهت معاینه و انجام تست پاپ اسمیر مراجعه کنید کافی خواهد بود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با
سلام من دختری 30 ساله با وزن 60 کیلو هستم متاسفانه قاعدگی نامنظم دارم نمیدانم چکنم به دکتر رفتم با سونرگرافی تشخیص داد که بنده کیست تخمدانی دارم و با مصرف قرصهای ال دی قاعدکی منظم خواهم داشت چند ماه این قرصها را مصرف کردم با مصرف انها قاعدگی مننظم یافتم ولی با قطع این قرصها همچنان قاعدگی نامنظم دارم نمیدانم چکنم مرا راهنمایی نمایید من ازدواج نکرده ام و هنوز مجردم ایا به مصرف این قرصها ادامه دهم یا چکنم مرا از درماندگی و هول و هراس رها دهید و راهنمایی کنید چکنم با تشکر بهاره از تبریز

پاسخ
با سلام
. نامنظمی پریود شما به چه صورت است؟ دوره پریود اگر از 23 تا 35 روز متغیر باشد مشکلی ندارد. شما وضعیت دوره پریود خود را بنویسید تا دقیق تر پاسخ دهم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با عرض سلام : آیا چسبندگی لوله ی رحم با دارو رفع می شود یا درمان دیگری وجود
دارد؟

پاسخ
با سلام
. چنانچه منظور شما از چسبندگی بسته بودن کامل آن است٬ خیر. با درمان دارویی باز نمی شود و جراحی لازم دارد. البته برای همه جراحی توصیه نمی شود. شما پرسش خود را با توضیح بیشتر مرقوم بفرمایید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با
سلام و خسته نباشید.من یه دختر ‌25 ساله هتم كه به تشخصی پزشكم مبتلا به بیماری میوم رحمی می باشم،‌خواهش می كنم در باره این بیماری اطلاعاتی به من بدهید و اینكه این غده باعث نا باروری می شه؟
از لطفطون واقعا سپاسگزارم

پاسخ
با سلام
. میوم رحمی توده ای از سلولهای عضلانی رحم است. که در مناطق مختلف رحم رشد می کند و بسته به اندازه آن و محل قرار گرفتن آن ممکن است ایجاد عارضه کند. خیلی شایع است و معمولا مشکلی ایجاد نمی کند ولی شما گزارش سونوگرافی خود را بفرستید تا دقیقتر پاسخ دهم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام. دو ماه بود که قرص ال دی می خوردم و برای ماه سوم از روز پنجم پریود قرص ال دی را شروع کردم و روز ششم را فراموش کردم و روز هفتم را خوردم و نزدیکی کردم و الان روز چهاردهمم است که موقع بلند شدن چشام سیاهی می ره. آیا احتمال حاملگی برای من وجود دارد و یا من مشکلی دیگه دارم. اگه مقدور است با توجه به استرسی که دارم جواب را سریعتر اعلام بفرمایید. باتشکر فراوان از حسن نیت و سایت خوبتان.

پاسخ
قرصهای ال دی در بسته های بیست و هشت عددی و گاهی اوقات در بسته های بیست و یک عددی به بازار عرضه می شود. بسته های بیست و هشت عددی بدون وقفه باید استفاده شود. ولی بسته های بیست و یک عددی با یک وقفه هفت روزه مجددا شروع می شود. لازم به توضیح است که در بسته های بیست و هشت عددی هفت عدد قرص آخر جنبه هورمونی نداشته و دارونماست برای عدم فراموشی مصرف قرصها.

در مورد فراموشی قرص تا 24 ساعت اگر به یاد آورده شود باید قرص فراموش شده مصرف شود و باقی قرصها هم مثل قبل ادامه یابد. بیشتر از 24 ساعت لازم است سایر قرصها به روال قبل ادامه یابد و دوز فراموش شده دیگر مصرف نشود ولی از یک روش کمکی ضد بارداری مثل کاندوم هم استفاده شود.

در باب سوالی که این دوست عزیز در باب بارداری پرسیده اند در این زمان قابل تشخیص نمی باشد که باردار هستند یا نه. ولی با توجه به مصرف قرصها احتمال بارداری بسیار نامحتمل می باشد. در صورت تاخیر در پریود با بیبی چک چک کنند یا ازمایش خون بدهند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر

سلام میلاد
اگر منی زیر واژن بریزد بدون اینکه دخول صورت
گیرد امکان حاملگی وجود دارد ؟

توروخدا زود جوابمو بدین خیلی میترسم واسم اتفاقی افتاده باشه 

من نامزد دارم و واسه زود حامله شدنم میترسم  خوب از کنایه و حرفای دیگران میترسم 

من 19 سالمه و تازه 3 ماه است که نامزد کردم  اگر حامله باشم باید چیکار کنم

پاسخ
اگر منی به داخل واژن راه پیدا کند حتی اگر عمل
دخول انجام نشده باشد امکان بارداری هست. زیرا علاوه بر قدرت جذب کننده واژن خود اسپرم نیز با حرکت به این موضوع کمک میکند.

بهتر است اگر به تازگی این اتفاق برایتان افتاده است از روش پیشگیری اورژانسی استفاده کنید. در ضمن دو هفته بعد از نزدیکی هم میتوانید جواب اینکه باردار شده اید یا خیر را با استفاده از بیبی چک بگیرید. البته با مراجعه به پزشک و آزمایش خون میتوانید زودتر از این موضوع باخبر شوید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
خسته نباشین
وب شما با بقیه وبهای مرتبط با این موضوع کاملا متفاوته و به جای حالت کپی پیست حالت پرسش و پاسخ داره و این عالیه
راستش در کمال شرمندگی و عذرخواهی میخواستم بگم که بنده و خانمم چند وقته حدود 3 الی 4 ماهه تصمیم گرفتیم که بچه دار بشیم.
ولی تو این سه 4 ماه موفق به این امر نشدیم و تلاشمون بی ثمر بوده. الان 2 دوره است که به پزشک مراجعه کردیم و رابطمون با خانمم به صورت یک شب در میان ادامه داره. البته قرصهائی هم برای خانمم تجویز شده ولی بازهم بی اثر بوه
لازم به ذکره که پرده بکارت خانم بنده از نوع گوشتی بوده و با عمل جراحی پاره شده
خود بنده هم 4 سال پیش عمل واریکوسل داشتم (نوع 3)
خانم بنده هم به تنبلی تخمدان دچاره
ممنون میشم راهنمائی های لازم رو در این زمینه برای میلکنین.
با تقدیم احترام و تشکر

پاسخ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر

salam
khaste nabashin..man maryam hastam 25 salame ye soali dashtam dar morede jologiri az bardari
man diabet daram nemitoonam az ghorsayi ke goftin ziad masraf konam
alan 2 ta az ghorsaye hd masraf kardam vali badjoori ghandam ziad shode
mitarsam 12 saate badio masraf konam!!!!chikar konam

پاسخ
با سلام و تشکر
بله درست است این قرصهای
HD برای دیابت مضر است و ممکن است به خودتان اُُسیب بزنید و شما نگفتید که چه مدت است باردار هستید و آیا می توانید از روشهای دیگر استفاده کنید.به نظر من شما باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید و مشکلتان را در میان بگذارید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام

مایلم بدونم در صورت جوابگو نبودن روش پیشگیری ارژانسی آیا تزریق آمپول ضد حاملگی را پیشنهاد می نمایید یا خیر
اگر امكان دارد اطلاعات بیشتری  در مورد این نوع آمپول ها در اختیار اینجانب و همسرم قرار دهید
باتشكر
نیما

پاسخ
با سلام و تشکر
بنا به درخواست خیلی از دوستان مقاله هایی برا جلوگیری از حاملگی را درون وبلاگ قرار دادم که می توانید مطالعه کنید. ولی در کل این روشها یک ضریب شکست دارد شما نباید روی یک روش تمرکز کنید زیرا ممکن است نتیجه دلخواه را به شما ندهد.به نظر من اول شما از قرصهای
HD استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
چه وقتی می توان از ریخته شدن منی در رحم ترس حاملگی نداشت؟

پاسخ
هیچوقت!!!
برخی افراد میگویند روز 14 ام / 15 ام بعد از دوره ماهانه ایرادی ندارد اما در واقع باز هم احتمال حاملگی وجود دارد و نیز اینکه اسپرم میتواند تا چند روز در بدن زن زندگی کند. پس هیچوقت به امید این موضوع این کار را نکنید. حتی هنگامی که شما از قرص ضد بارداری و کاندوم و ... استفاده میکنید باز هم احتمال حاملگی بسیار کوچکی وجود دارد در حقیقا هر روش ضد بارداری یک ضریب شکست دارد. پس همیشه چهار چشمی مواظب باشید!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام...وبتون خیلی مفید بود.

من مهسا 20 ساله هستم. و 10 ماهی میشه عقد کردم.بخاطر مذهبی بودن خانوادم

اجازه نزدیکی با شوهرم رو ندارم و هر چند ماهی یکبار با کلی استرس تا حدی نزدیکی داریم.و اینکه بکارت من سالم هست.

حدودا سه هفته پیش با هم همخواب شدیم و از من منی خارج نشد اما از شوهرم منی خارج شد که با دستمال کاملا پاکش کرد.و بعد ساده همو بغل کردیم و تنم بین تنش قرار گرفت و اینکه هرگز عمل دخول بین ما صورت نگرفته تا شب عروسی ایشالله.نمیدونم از استرس هست یا نه اما همش احساس پریودی دارم یعتی دل دردای شدید.هر چندروز یکبار.نوبت عادت بعدم 6 تیر هست.آیا ممکن است آب کامل پاک نشده باشه و حامله شده باشم؟اصلا با بکارت احتمال حاملگی چنددر صد هست.؟مرسی

پاسخ
سلام

نه خیالتون راحت باشه تقریبا احتمال حاملگی با این شرایط که شما فرمودید صفر است. پس اصلا نگران این موضوع نباشید.

در رابطه با این اختلال در قاعدگی هم باید بگم خیلی از خانمها در نزدیکی عروسیشان به علت استرس ها و فشارهای ناشی از آن دچار این موضوع میشوند و این هم طبیعی است. البته اگر شما تا چند ماه پیش چنین مشکلی نداشتید. ولی اگر مدت خیلی طولانی است که این مشکل را دارید میتوانید از قرصهای هورمونی استفاده کنید که درد را کاهش بدهند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من 2 ساله ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشدم مابه صورت طبیعی جلوگیری میکنیم یعنی هر موقع شوهرم حس کرد...... تمومش میکنه.
میخوام بدونم این کار برا اون ضرری نداره؟
ما بعدا برا بچه دار شدن مشکل پیدا نمیکنیم؟
من شنیدم بهتره قبل از بچه دار شدن از قرصهای جلوگیری استفاده نکنیم چون احتمال داره دیگه بچه دار نشیم.

پاسخ
سلام
ضرری ندارد اما پیشگیری طبیعی یکی از دلایل اصلی بارداری ناخواسته است زیرا احتمال باردار شدن با این روش پیشگیری بسیار زیاد است. در ضمن استفاده از قرصهای ضدبارداری هیچ مشکلی برای بارداری آینده بوجود نمی آورد و از هر زمان دیگر آنها را مصرف نکنید میتوانید برای بارداری اقدام کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من یه سوال داشتم اینه که مایه که می یاد فک کنم اسمش مایه شهوته قیل از انزال موجب حاملگی می شود؟

پاسخ
سلام
این مایع خودش اسپرم نیست و نمیتواند باروری داشته باشد اما ممکن است چندین اسپرم را با خود حمل کند به همین دلیل توصیه میشود مراقب باشید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام و خسته نباشید. من تازه با سایت شما آشنا شدم.همسرم به طور اتفاقی با سایت شما آشنا شد و اونو به من معرفی کرد. الحق که سایت مفیدی بود.
ببخشید اگه ممکنه راهنماییم کنید.
خانمی 30سلاه هستم.الان حدود 3 ساله ازدواج کردم و حدود 6 ماه پیش تصمیم گرفتیم که بچه دار شیم. فقط حدود 6 ماهه اول ازدواج از قرص استفاده کردم و بعد روشمون کاندوم بوده و با توجه به اینکه میدونم تا اینکه بدن آمادگی برای بارداری پیدا کنه حداقل 6 ماه زمان لازم داره.پریودم تقریبا با فاصله یکی دو روز منظم بوده حتی تا ماه پیش ولی اینبار 6 روز عقب افتاد.و دو بار پیش هم شدت خونریزی کم بود. تست حاملگی چیزی نشون نداده.ببخشید اگه مطلبم طولانی میشه ولی شاید لازم باشه اینو بنویسم که دچار اضافه وزن بودم با توصیه پزشک زنان با قرص متفورمین حدود 3 ماه و بعد رژیم قضایی تقریبا به وزن قبل برگشتم. ولی یه نکته اینکه این ماه واکسن آنفولانزا زدم که باعث شد دو روز با حالت آنفولانزا خونه نشین بشم.خواستم ببنیم میتونه این دلایل علت عقب افتادن باشه یا چیز دیگه ای هست؟
بازم معذرت که حرفام طولانی شد و تشکر

پاسخ
سلام
آخرین نزدیکی شما کی بوده؟ برای اینکه تستهای بارداری جواب درست بدهند حداقل 12 تا 14 روز زمان لازم است. اگر بیشتر از 14 روز از زمان نزدیکی گذشته بود زمانی که تست بارداری را گرفتید آنگاه به احتمال زیاد باردار نیستید و دلیل این عقب افتادن قاعدگی میتواند موارد دیگر از جمله تغییر وزن زیاد و یا استرس باشد. اما اگر کمتر از 14 روز بوده است پس باید دوباره تست بارداری را بگیرید. شاید جوابش مثبت باشد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
2تا سوال داشتم اینکه : تو مقالتون راجبه 2قلوها گفتین اگه تک تخمکی باشن کاملا 2 بچه آینه هم هستن - 1- من الان با خواهرم 2قلو تک تخمکی هستیم اما شباهتی زیاد بهم نداریم ولی تلپاتی خیلی با هم داریم این چطور میشه گروه خونیمون هم یکیه ؟
2- من اگه ازدواج کنم بخوام همسرم 2قلو بیاره آیا قرصی هست که باعث بشه 2 تخمک ایجاد شه یا نه اگه نیست آیا روش دیگه ای هست ؟

پاسخ
سلام
1- گاهی اوقات این موضوع پیش می آید. البته به ندرت! اگر هر دوی شما یک جنسیت را داشتید احتمالا بیشتر شبیه هم بودید. تلپاتی هم که فرمودید به همان دلیلی است که در مقاله گفته شد. دوقلوهای همسان درک تقریبا یکسانی از محیط اطراف دارند و با قرار گرفتن در یک شرایط یکسان احتمالا رفتار مشابهی خواهند داشت.
2- از صحبتهایتان حدس زدم آقا هستید. اگر اشتباه بود بهم بگویید. دوقلوزایی بیشتر به مادر بستگی دارد تا پدر. یعنی با اینکه شما و خواهرتان دو قلو هستید اما باز امکان دوقلو شدن فرزندانتان زیاد نیست. اما اگر همسرتان دوقلو بود این احتمال بسیار بالا میرفت. البته راه های دیگری برای دوقلو زایی وجود دارد مثل رحمها ی دوشاخه, ای وی اف, ای یو ای, قرصهای كلوموفین و ... یعنی این کار شدنی است اما به علت عوارضی که ممکن است داشته باشد بهتر است حتما قبل از هر کاری با پزشک در اینباره مشورت کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
به طور کامل برای بچه دارشدن چه قدر باید سکس کرد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ
سلام
تعداد دفعات رابطه جنسی مهم نیست بلکه زمانبندی آن با دوران تخمک گذاری همسرتان است که باعث باردار شدن میشود. یعنی اگر با در نظر گرفتن تقویم پریود رابطه داشته باشید میتوانید حتی در دفعه اول صاحب فرزند شوید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام آقای خادم
من و همسرم برای جلوگیری از بارداری از روش طبیعی استفاده می کنیم. بعد از نزدیکی همسرم منی اش را خارج از واژن می ریزد. گاهی اوقات هم خیلی طول می کشد تا منی اش خارج شود ، آیا این مسئله برای همسرم مشکل زا است و باید خودم ( زوجه ) هر چند ماهی از قرص های ضد بارداری استفاده کنم؟
در ضمن همسرم اخیرا می گوید که از نزدیکی لذت کمتری می برد آیا جلوگیری طبیعی می تواند این مشکل را ایجاد کند ؟ یا خودم باید دنبال راههایی برای رفع مشکل همسرم با کارهای ابتکاری باشم؟
ببخشید که مشکلم را این طور بی پرده بیان کردم. خدا خیرتان بدهد.

پاسخ
سلام
این نوع جلوگیری میتواند بسیار خطرناک باشد زیرا ممکن است قبل از ارضا شدن همسر شما کمی از منی او (که حاوی اسپرم است) به داخل واژن ریخته شود. (درواقع احتمال اینکه قبل از تخلیه کامل منی مقداری اسپرم به داخل واژن ریخته شود وجود دارد) پس بهتر است حتما از روشهای دیگر استفاده کنید. البته مشکل همسرتان بعید است به این دلیل باشد و احتمالا رابطه شما دچار یکنواختی شده است. ولی در هر حال حتما از روش های دیگر استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
ممنون از مطالب خوب و مفیدتون.
میخواستم بدونم اگه از قرص ضدبارداری استفاده بشه(بطور مرتب)و در زمان نزدیكی از كاندوم استفاده نشه و اب منی وارد واژن بشه اشكالی داره یعنی بارداری رخ میده؟

پاسخ
سلام
این قرصها به همین منظور ساخته شده اند اما یک ضریب شکست 1-2 درصدی دارند یعنی احتمال اینکه قرصها به
درستی جلوگیری نکنند یکی دو درصد است.





نوع مطلب : پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری، 
برچسب ها : پاسخ به سوالات جنسی، پاسخ به سوالات در مورد بارداری، بارداری، مراقبت و بارداری، سوال جنسی، دکتر جنسی، سکس،
لینک های مرتبط :






 
   

ابزار وبمستر