تبلیغات
♥ آمـــ ــوزش مسائـــ ـل جنســ ــی ♥ - پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری و پیشگیری و نازایی 1

ابزار وبمستر

 
♥ آمـــ ــوزش مسائـــ ـل جنســ ــی ♥
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : میلاد
نظرسنجی
نظرتان درباره ی وب و مطالب آن چگونه است؟؟






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :12
  • بازدید امروز :1
  • بازدید دیروز :1
  • بازدید این ماه :1
  • بازدید ماه قبل :1
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
نویسندگان

پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری و پیشگیری و نازایی 1

روی ادامه مطلب کلیک کنید

======================================================


حتما این سرویس ارسال
پیامک رایگان را امتحان کنید...!!!






آدرس بدون فیلتر فیس بوک...؟؟!!
این دروغ نیست...!!
کاملا رایگان...!!
روی تصویر زیر کلیک کنید و تامل کنید تا کامل لود شود...!!




خدمتی دیگر :

تا لود شدن کامل تأمل نمایید...!


نظر
سلام آقای خادم با تشکر از سایت خوبتون.
من حدود 3 سال است که ازدواج كرده و حدود شش ماه است که تصمیم
به باردار شدن کرده ام ولی هنوز بچه دار نشده ام دو ماه آخر را پزشکم به من قرصهای FMARA را معرفی کرد و من دو ماه از آنها ا تا این تاریخ استفاده کردم در همین حین از قرصهای پروژسترون هم برای مرتب شدم پریدم که نا مرتب بود و به دلیل استرسی که دارم به وجود آمده بود استفاده می کردم من از این ماه آیا باید از اینها قرصها استفاده کنم؟ چون دکترم برای دو ماه تجویز کرده بود من چقدر برای بچه دار شدنم زمان می برد چون من زمان تخمک گذاری را نمی فهمم شاید به خاطر همین باشد و نزدیکی من در ماه در چه روزهایی را پیشنهاد می کنید لطفا من را راهنمایی کنید چون فکر می کنم یا بلد نیستم یا بچه دار نمی شوم

پاسخ با سلام
1-
مدت 6 ماه كافی نیست و طبق دستورات علمی چنانچه زن و شوهری قصد بچه دار شدن داشته باشند و یك سال بدون استفاده از روشهای پیشگیری اقدام به بارداری كرده اند و روزهای دهم تا بیستم پریود را شب در میان نزدیكی داشته اند و هنوز موفق نشده اند باید به پزشك مراجعه نمایند.
2-
خانمی كه قصد بارداری دارد نباید از قرصهای پروژسترونی سنتتیك (ساختنی نه فیزیولوژیك) استفاده كند.
3-
اگر پزشك شما دارویی را فقط برای مدت 2 ماه تجویز كرده اند می باید فقط همین 2 ماه استفاده كنید و برای ادامه آن نظر خود ایشان را جویا شوید.
4-
بیشترین شانس تخمك گذاری روزهای دهم تا بیستم پریود است كه توصیه می شود این روزها را شب در میان مقاربت داشته باشید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد جان.ببخشید در خصوص قرصهای
femara چی که به عنوان قرصهای فعال کننده تخمک استفاده می شود می تونم بدون تجویز از این ماه دوباره استفاده کنم و اینکه قرصهای پروژسترونی که می گویید جلوی بارداری را می گیرد چون قرص من ساختگی نیست و درست در این م,رد متوجه منظورتون نشدم

پاسخ
با سلام و تشکر

داروهای تحریك تخمك گذاری فقط و فقط می باید با تجویز پزشك متخصص مصرف شود زیرا می تواند باعث عارضه خطرناك Hyper stimulation (افزایش حساسیت تخمدانها ) شوند.قرص پروژسترون جلوی بارداری را نمی گیرد بلكه مصرف قرصهای سنتتیك پروژسترونی (مدروكسی پروژسترون استات) در حاملگی باعث می شود كه چنانچه جنین دختر باشد شكل ظاهری دستگاه تناسلی اش غیر طبیعی شود و چون شما جلوگیری نداشته و قصد بارداری دارید مصرف این قرصها را توصیه نمی كنیم (چون ممكن است ضمن مصرف باردار باشید).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر سلام خدمت دکتر خادم.
من الان حدود هفت ساله که باردار نشده ام
من تست pct دادم و نتیجه اش به این صورت است:

count of sperm ................................... many H.P.F
non motile ....................................%82
rapid progressive motility (grade -IV) ......................... %3
slow progressive motility (grade -III) ......................... %5
NON progressive motility (grade -II) ......................... %10
W.B.C / hpf ..................... 2-3
epithelial cells /hpf ............... many
fern test .................. negative
PH ...........................6.5
spinbarkeit test ....................LOW
میخوام بدونم جواب آزمایشم چطوره خوبه یا بد و اگر جواب آزمایش بد است باید چكار كنم آیا قرص و داروی خاصی برای درمان وجود دارد؟
اگر ممکنه رنج نرمال آزمایش PCT رو برام بفرستید

پاسخ
با سلام

در یك PCT نرمال 5 اسپرم زنده با حركت خوب باید مشاهده شود.اگر چنین نباشد(مثل جواب آزمایش شما كه تقریبا تمام اسپرمها بی حركت بوده اند) ، یا male factor (اسپرم) مشكل دارد یا female factor (تخمك) .برای روشن شدن این مسئله ابتدا باید همسر شما یك آزمایش اسپرموگرام semen analysis انجام دهند كه اگر غیر طبیعی بود باید به متخصص ارولو‍‍ژی مراجعه كنید. چنانچه اسپرموگرام نرمال بود علت بی حركتی اسپرمها، وضعیت نامناسب موكوس سرویكس (دهانه رحم) شماست كه علت این نیز كاهش سطح استروژن سرم (نامناسب بودن وضعیت تخمك) می باشد و باید توسط متخصص زنان بررسی و درمان شود.البته گزارش low spinbarket test چنانچه در حول و حوش زمان تخمك گذاری انجام شده باشد (مثلا روز 14 پریود) به نفع سطح پایین استروژن سرم شماست.پس با این آزمایش بهتر است شما به متخصص زنان و همسرتان به ارولوژیست مراجعه كنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد خان.
من بهار 32
سالمه ،در اولین حاملگی بعد از انجام سونو در هفته 23 ،متوجه شدیم كه جنین در هفته 22 فوت شده است طبق تشخیص سونو گرافی جنین مبتلا به هیدرو سفالی بوده است این سونو در تاریخ 89/2/29 انجام شده و آخرین سونو كه وضعیت جنین نرمال گزارش شد در تاریخ 89/1/26 بوده است پس از بستری در بیمارستان جنین به صورت طبیعی دفع شد و جنین را برای انجام آزمایشات به پاتولو‍‍‍‍زی تحویل دادم طبق تشریح و ازمایشات جنین از لحاظ ظاهری و اعضای ظاهری هیچگونه مشكلی نداشت اما رزیدنت های زایمان میگفتند كه جنین تیغه بینی اش شكل نگرفته و یكی از گوش هایش در ناحیه گردن قرار گرفته و یكی از دست هایش كج بوده است در ضمن پاتولوزی سایز اعضای جنین را در حد جنین 4 ماه اعلام كردند تاریخ آخرین پریود 88/9/12 بوده است. لطفا شك و شبهه های مرا برطرف نمایید
1 -
ایا هیدروسفالی باعث مرگ جنین می شود و یا اختلالی در رشد جنین بوجود می آورد
2 -
چرا با اینكه جنین 5/5 ماهه بوده سایز اعضای او در حد جنین 4 ماهه بوده است
3 -
آیاامكان دارد هیدرو سفالی در بارداری های بعدی تكرار شود راه پیشگیری یا در مان ان چیست
4
قبل از بارداری مجدد چه اقداماتی باید انجام داد (در بارداری اول 3 ماه قبل از بارداری وبعد از ان قرص اسید فولیك 1 میل مصرف می كردم )

پاسخ
با سلام

1- همیشه هیدروسفالی تنها عاملی برای مرگ نیست ولی با توصیف شما از ظاهر جنین ( گفته رزیدنت ها )در مورد جنین شما هیدروسفالی به تنهایی مطرح نبوده بلکه یک سندرم  (اختلال متعدد) در بین بوده که این خود مسئله اختلال کروموزمی را مطرح می کند.

2- در اختلال کروموزمی تطابقی بین سن حاملگی و رشد جنین وجود ندارد.

3- احتمال تکرار این مسئله بسیار ضعیف است زیرا از نظر علمی چنانچه 2 بار چنین اتفاقی برای خانواده ای رخ دهد لزوم بررسی دقیق مطرح است ولی شما برای اطمینان می توانید به آزمایشگاه ژنتیک مراجعه کرده و مشاوره کنید و در صورت لزوم و صلاحدید آنها کاریوتایپ کروموزمی برای شما و همسرتان انجام شود. موفق باشید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
آقای خادم من جدیدا مطلبی در مورد لخته شدن خون در حاملگی خوندم .آیا
احتمال داره كه من این مشكل رو پیدا كنم؟
23
سالمه و هیچ بیماری خاصی هم ندارم.

پاسخ
با سلام
در دوران حاملگی تغییراتی در شیوه لخته شدن خون داریم و  احتمال اینكه در این دوران ترومبوز ایجاد شود بیشتر است. البته ترمبوز یك بیماری شایع در دوران حاملگی محسوب نمی شود ولی برخی از عوامل باعث افزایش احتمال آن می شوند مثل افزایش وزن یا بی حركتی طولانی سیگار كشیدن یا داشتن تاریخچه فردی یا خانوادگی ترومبوز وریدهای عمقی یا آمبولی ریوی. هرچه سن شما در حین حاملگی بیشتر باشد نیز بیشتر مستعد تشكیل لخته خونی خواهید بود.با توجه به شرایط شما به نظر نمی اید كه فاكتور خطری داشته باشید و موردی برای نگرانی وجود ندارد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد
راههای بارداری برای این درد
چیست ؟و اینكه چرا بعد از دوره پریود هم درد دارم و آیا این درد منجر به سرطان رحم میشود یا خیر ؟

پاسخ
با سلام

در صورتیكه به شكل طبیعی باردار نشوید اقدام صحیح IVF است.

ممكن است ضایعات آندومتریوزی ایجاد چسبندگی كرده باشند و این عامل درد است و خطری هم ندارد.

در ضمن این ضایعات منجر به سرطان نمی شوند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
میلاد سلام
من باردارم و سعی دارم كه وزنم رو كمی كم كنم .آیا می تونم بوسیله
یك ر‍‍ژیم غذایی این كارو انجام بدم؟
با تشكر

پاسخ
با سلام

رژیم گرفتن حین حاملگی فكر خوبی نمی باشد.زیرا اكنون زمانی است كه جنین شما در حال رشد و تكامل است و باید از مواد مغذی كه شما مصرف می كنید استفاده كند.پس با یك برنامه غذایی صحیح و متعادل این مواد را در اختیارش بگذارید نه اینكه با كم كردن وزنتان مخل این روند شوید.به هر حال وزن شما در طی یك حاملگی نرمال افزایش پیدا می كند و این روند طبیعی و اجتناب نا پذیر است

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام آقای خادم
من سالهاست كه
میگرن دارم.آیا حاملگی باعث بدتر شدن میگرن می شه؟ با تشكر از راهنماییتون

پاسخ
با سلام

بله ممكن است میگرن شما در حاملگی تشدید شود.میگرن ممكن است با میزان جریان خونی كه به مغز می رسد مرتبط باشد و از آنجاییكه این میزان جریان خون حین حاملگی، بوسیله سطح بالای هورمونهایی كه از جفت ترشح می شوند، تحت تاثیر قرار می گیرد می توان تشدید میگرن در حاملگی را با سطح این هورمونها مرتبط دانست.توجه داشته باشید كه برخی علائم میگرن شبیه بیماری پره اكلامپسی (فشار خون حاملگی) است.اگر شما سردردی همراه با تاری دید و دیدن نقاطی در جلوی چشمهایتان داشتید باید حتما به پزشكتان مراجعه كنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام دختری 20 ساله هستم که به
علت پارگی کیست تخمدان، تخمدان سمت راستم برداشته شد و دوباره بعد از شش ماه به علت کیست در تخمدان چپ لاپاروسکوپی انجام دادم ، کیست اولم اندو متریوز و دومی خونی بود ایا با یک تخمدان میتوانم باردار شوم؟

پاسخ
با سلام و تشکر
در صورتیكه مشكل دیگری از جهت باروری نداشته باشید وجود یك تخمدان
برای بارداری صد در صد كافی می باشد.در ضمن با توجه به اینكه كیست سمت راست شما آندومتریوزیس بوده است می باید تحت نظر باشید و بصورت منظم هر چند ماه یك بار سونوگرافی دقیق برای شما انجام شودتا چنانچه ندول آندومتریوز در تخمدان موجود ظاهر شودقبل از بزرگ شدن درمان شودو تخمدان سمت چپ حفظ شود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد یکسال پیش به علت
پارگی کیست تخمدان سمت راستم کاملا برداشته شد . ایا با یک تخمدان امکان چند قلو زایی وجود دارد اگر دارد خواهشا اسم قوی ترین قرص تحریک تخمک گذاری را برایم بنویسید همراه با دستور مصرفش متشکرم

پاسخ
سلام

قبلا هم خدمت شما عرض كردم كه داشتن یك تخمدان مانعی برای بارداری نیست و اما چندقلوزایی همراه با مصرف داروهای تحریك تخمك گذاری دیده می شود ولی 100 درصد نیست (همیشه با مصرف این داروها چندقلوزایی نداریم) علاوه بر آن مصرف این داروها علیرغم فوایدی كه دارد عوارضی هم دارد كه میباید دقیقا تحت نظر پزشك باشید. لذا انتظار نداشته باشید كه ما توسط سایت تجویز دارو داشته باشیم.موفق باشید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
خانمی 29 ساله هستم دارای 2 فرزند كه 5ساله و 2.5 ساله هستند
.
4
روز است كه لكه بینی دارم كه روز اول نسبتاً زیاد بود و 3 روز دیگر در حد لكه های كوچك. لكه ها به رنگ قهوای هستند و حالت خشكی دارند زمان پریودم نزدیك است ولی سابقه نداشته 4 روز قبل از پریود به این شكل لكه بینی داشته باشم.آیا نیازی به مراجعه به پزشك وجود دارد ضمناً ما پیش آزمایش پاپ اسمیر داده ام كه جواب آن را در زیر می نویسم :
statement of adequary : satisfactory for evaluation
General categorization : Epithelial cell abnormality.
DX : ATYPICAL SQUAMOUS CELLS OF UNDETERMINED SIGNIFICANCE (ASCUS)
Note : Repeat smear after 3 months please (following removal of IUD if still present
)
ضمنا 2.5 سال است كه IUD گذاشته ام.

پاسخ
با سلام
. لازمست پاپ اسمیر شما تکرار شود.
مساله لکه بینی شما اصلا مهم نیست و در صورتیکه تکرار شود نیاز به مراجعه به پزشک ندارد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام 26 سالمه من به
مدت 3روز روزی 1 عدد قرص مدروکسی پروزسترون به خاطر کیست تخمدان مصرف می کنم اما بعد از 3 روز مصرف دچار لک بینی شدید شبیه خونریزی پریود شدم اما لک بینی روزی یکبار اتفاق می افته می خواستم ببینم آیا این طبیعی است؟ خوردن قرص را ادامه بدهم؟

پاسخ
با سلام
. درمان کیست تخمدان٬ قرص مدروکسی پروزسترون نیست. بلکه اگر لازم باشد مصرف کنید قرص هورمونی LD می باشد

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام خدمت میلاد خادم من از وقتی که 2 ماه پیش تست
پاپ اسمیر را انجام دادم جوابش خوب بوده فقط وجود باکتری دیده شده بعد از اون تست دچار عفونت شدم از شیاف مترونیدازول و کپسول سفالکسین استفاده کردم ظاهرا خوب شدم اما فقط ترشحاتم بوی بدی میده والان هم که از شیاف تریپل سولفا پی دی استفاده میکنم ولی باز هم خوب نشدم چکار کنم؟
به مدت 2 سال که برای جلوگیری از کاندوم استفاده می کردم فقط یکبار اونهم بعد از 2 سال از روش طبیعی جلوگیری داشتیم آیا ممکنه دچار بیماری مقاربتی شده باشم؟

پاسخ
با سلام
.

مساله عفونت واژن٬ چیز مهمی نیست و با مراجعه به پزشک و درمان مناسب٬ خوب می شوید. چنانچه با یکدوره درمان بهبود کامل نداشته باشید٬ مجددا مراجعه بفرمایید. و آنتی بیوتیک مناسب را با دیدن وضعیت ترشحات شما تجویز می نمایند.

چنانچه همسر شما سلامت باشند٬ بیماری مقاربتی پیش نمی آید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
من
جایی خوانده بودم اگر کسی که عفونت داشته باشد و در مان نشود و به محض اینکه حامله شود ممکن است کیسه آمنیوتیک پاره شود. آیا این صحت دارد؟
اگر کسی که عفونت داشته باشد و حامله شود می تواند برای درمان از شیاف دارویی استفاده کند؟ برای جنین ضرری ندارد؟

پاسخ
هرگونه عفونتی باید درمان شود ولی آنچه که شما خوانده اید در همه جا و همیشه صادق نیست. استفاده از شیاف دارویی٬ بشرطی که پزشک آن را تجویز کرده باشد مانعی ندارد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
میخواستم بدانم سونوگرافی
جنین چند روزه را نشان میدهد؟برای تشخیص باردار بودن باید سونوگرافی رحم را انجام داد؟وسوال بعدی اینكه قلب جنین كدام قسمت است؟من وقتی نافم را فشار میدهم یه حركاتی رو احساس میكنم یه چیزی مثل ضربان قلب

پاسخ
سونوگرافی از هفته 6 حاملگی جنین را نشان می دهد یعنی جنینی که حدود 30 روز است تشکیل شده است. جنین در رحم در کیسه آب در حال حرکت و تغییر مکان است. و جای خاصی را نمی توان برای قلب او معلوم کرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد

شنیده بودم که اگر کسی کیست تخمدان پاره شود ممکنه نازایی بیاورد این صحت دارد؟
آیا کسی که میخواهد باردار شود سلامتی هر دو تخمدان لازم است یا اینکه سلامتی یک تخمدان هم کافیست؟

پاسخ
با سلام
. پاره شدن کیست تخمدان ساده٬ نازایی نمی آورد. سلامتی یک تخمدان برای باردار شدن کافیست.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد،خسته نباشید

یه سوال برام پیش اومده:اگر سیستم ایمنی بدن خانومی بدلیل کویتوس آنالی که با همسرش داشته، در برابر اسپرم همسرش آنتی بادی تولید کند ،آیا امکان بارداری از همسرش برای این خانوم وجود دارد؟ در صورت جواب منفی آیا مشکل درمانپذیر هست؟

پاسخ
با سلام
. اگر چنین شود با مراجعه به پزشک و درمان با کورتون مساله قابل حل خواهد بود

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد
43 ساله هستم به دلیل فیبرون 6 سانتی خونریزی دارم و کپسول دانازول روزی یک عددمصرف می کنم آیا با مصرف این دارو امکان کوچک شدن فیبرون هست یا باید جراجی شود ؟

پاسخ
با سلام
. چنانچه فیبروم شما باعث خونریزی شده٬ لازم است جراحی شوید.





نوع مطلب :
برچسب ها : سوالات در مورد نازایی، پاسخ به سوالات نازایی، نازایی، پیشگیری از نازایی، سکس، سوال جنسی،
لینک های مرتبط :






 
   

ابزار وبمستر